Temaet for Tønder Kulturuge 2020 er ”Venskab” – se programmet her

    Tønder Kulturuge vender tilbage i uge 40, og i år kan man i hele Tønder Kommune opleve over 20 forskellige arrangementer, som alle hører under temaet “Venskab”.    
    Året 2020 har været overskygget af Covid19 og følgerne heraf. Men kulturlivet, som spiller en central rolle i vores liv, blomstrer heldigvis, og det afspejles tydeligt i kulturugens programmer.   “Det er her under Corona nedlukningerne blevet meget tydeligt, at mennesker ikke kun har brug for mad og sygdomsbehandling. Vi har også brug for samvær med andre mennesker og fælles oplevelser. Derfor glæder jeg mig meget over de mange forskelligartede arrangementer, der tilbydes rundt omkring i hele Tønder Kommune i årets kulturuge,” fortæller formand for Kulturelt Forum Anne Mette Pedersen.  

Årets program bliver bragt lige til døren
Oplev musik, foredrag, film, udstillinger, koncerter, teater, fællessang, højskoledag mm.   “Igen i år er jeg glad og imponeret over, og at så mange frivillige ønsker at byde ind med arrangementer af så høj kvalitet, fortæller Aase-Lene Lysgaard Madsen, der er formand for arbejdsgruppen bag Tønder Kulturuge.   Du kan selv kigge programmet igennem, når det bliver leveret lige til døren. Programmet bliver nemlig igen i år husstandsomdelt.

Så hold øje med din postkasse i uge 37!

Programmet kan også afhentes på kommunens biblioteker og turistbureauer – dog i et begrænset antal. Derudover er det altid muligt at se den elektroniske udgave på facebooksiden “Din Fritid – Tønder Kommune”.
Åbningsarrangement i Toftlund

Lørdag den 26. september kl. 14.00 starter Tønder Kulturuge 2020 i Toftlund. Årets åbningstalere er formand for Kultur- og Fritidsudvalget René Andersen og formand for Kulturelt Forum Anne Mette Pedersen.   Dagen foregår i Musik og Teaterhuset hvor der vil være forskellige indslag i form af koncerter, oplæsning, fællessang samt kaffe og kage.   Hele arrangementet er gratis, men for at kunne overholde de gældende retningslinjer for Covid19, bedes man tilmelde sig senest den 19. september til Ingelise Jensen på 28194078 eller via mail fam.jensen66@live.dk – husk at oplyse navn og antal deltagende.   Arrangementet afsluttes ved kl. 17.00.

Afslutningsarrangement i Bredebro

Årets afslutning kan i år opleves i Bredebro. Arrangementet finder sted i forsamlingshuset og starter kl. 14.

Denne eftermiddag kan man møde eller gense venner, aktive erhvervs- og kulturpersoner opvokset eller bosat i Bredebro. Bl.a. vil der være musik ved Marskens Guld og Svaneborg og Kardyb, foredrag ved Thomas Meyer Gøgsig, Vice president ved ECCO mm.   Derudover vil Borgmester Henrik Frandsen holde tale og Tønder Kommunes Kulturpris vil blive overrakt af formand for Kulturelt Forum, Anne Mette Pedersen. Der vil blive serveret kaffe og kage.

Hele arrangementet er gratis, men for at kunne overholde de gældende retningslinjer for Covid19, bedes man tilmelde sig senest den 30. september via SMS til 2484 9071 eller via mail: bredebro-lokalraad@hotmail.com – husk at oplyse navn og antal deltagende.  

Fakta:
Tønder Kulturuge afholdes i uge 39/40, i år fra den 26. september til den 4. oktober Temaet for Kulturugen 2020 er “Venskab” I år er både åbnings- samt afslutningsarrangementet gratis Nyheder omkring Kulturugen 2020 og programmet findes på facebooksiden “Din Fritid – Tønder Kommune” Kulturelt Forum, Tønder Kommune, er initiativtager af Kulturugen En frivillig arbejdsgruppe står for planlægningen af Tønder Kulturuge Årets program bliver husstandsomdelt til alle kommunens borgere og kan ellers findes på bibliotekerne og turistbureauerne.  

https://www.epaper.dk/toekomuser29/kultur-og-fritid/program_toender_kulturuge_2020/?fbclid=IwAR1Z24sgb4mMPk391yju_qI0VOTso1PsbdQD2AoDBzGKNltDVRtcx-X01II

______________________________________________
     

Be the first to comment on "Temaet for Tønder Kulturuge 2020 er ”Venskab” – se programmet her"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*