Støt Løgum Idrætsforening i Løgumkloster og tank bilen hos OK

Udover Løgum Idrætsforening støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Løgum Idrætsforening hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra

I Løgumkloster tilbydes en række forskellige sportsgrene, på tværs af alle aldre. Her ligger nemlig Løgum Idrætsforening, der med ca. 600 medlemmer tilbyder aktiviteter som fodbold, håndbold, løb, bordtennis, tennis, padeltennis, badminton og cykling. Selvom der er mange medlemmer i foreningen, så formår foreningen stadigvæk at vokse. Med hele 4 haller, svømmebad og kunstgræsbaner har Løgum Idrætsforening fantaktiske faciliteter, hvilket måske forklarer dele af foreningens store succes. Derudover har det sandsynligvis også stor betydning, at foreningen vægter alsidighed og socialt fællesskab meget højt. I fremtiden kan Løgum Idrætsforening støttes fra tankstationen, såfremt du benytter OK´s tankkort eller app.

Det nye samarbejde glæder Peter G. Andersen, som sidder i fodboldafdelingens bestyrelse. Han udtaler:

”Vi er på tværs af afdelingerne blevet enige om samarbejdet, fordi lokal forankring er så vigtigt for os. Vi er en stærk forening, men vi kan jo altid bruge flere penge i kassen, for det er dyrt at drive en forening. Det er jo også oplagt når der er 2 OK tankstationer i byen, så derfor håber jeg, at mange vil benytte sig af vores nye samarbejde med OK.

Kilde: OK