Står den på ny el-bil? Nu er MAXUS EUNIQ6 SUV klar i Aabenraa

Den nye Maxus SUV6 el-bil er klar i Aabenraa hos HLT Service / Autoforum Aabenraa. På billedet er det sælgerne Jeppe Jacobsen og Erik M. Hansen fra HLTService/Autoforum Aabenraa. Pressefoto

Endelig er den helt nye familiebil Euniq6 SUV på plads i Danmark og dermed også i Aabenraa hos HLT Service/Autoforum Aabenraa.

Dette er en SUV som leverer max af alt hvad en familiebil bør indeholde – max bagagerum, max udstyr, max størrelse, max teknologi – kort fortalt max el-bil for pengene.

Frem til nu har Maxus Danmark haft den elektriske Euniq5, men nu får den selskab af SUV-en Euniq6 SUV. Dette er en stor, elektrisk SUV som blandt andet kombinerer en fyldig udstyrsliste og masser af plads med moderne teknologi og lang rækkevidde – dette til en svært konkurrencedygtig pris fra kr. 389.900,-.

Nu er bilen i Aabenraa, og vil være tilgængelig til prøvekørsel.

Euniq6 SUV leveres med 70kWt batteripakke og en opgivet rækkevidde på 354-452 km (WLTP urban/kombineret). Det er dermed en perfekt bil til både hverdag og weekendturen. Den har 177 hk og 310 Nm. On Board Chargeren i bilen kan tage imod 6,6 kW med hjemmelading på WallBox (hvis 22kW), og kan hurtiglades fra 20-80% på ca. 35 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Max el-bil for pengene

Eksteriøret har et stilrent og sporty design, med en typisk aerodynamisk el-front med ægte SUV-karakter. Bilen måler 4735mm i længden, 1860mm i bredden og er 1736mm høj. Akselafstand er på 2760mm og en frihøjde på hele 190mm.

Med andre ord – denne bil er stor.

Indvendig er bilen rummelig og komfortabel, med sorte skindsæder og moderne detaljer. Den leveres med fem sæder (med god benplads til alle!) og et gigantisk bagagerum på 754 liter. Bagagerumsgulvet kan justeres i to højder, alt efter hvilket behov man har.

En veludrustet udstyrsliste

Dette er en rigtig godt udstyret el-bil for pengene. Udstyrslisten inkluderer blandt andet atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobil opladning, Apple CarPlay, elektrisk panorama soltag, Keyless GO, 6-vejs justering af førersædet og et sort, lækkert interiør med moderne detaljer. I tillæg er en række sikkerheds- og førerassistentsystemer inkluderet i den helt nye SUV. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera med cm angivelse (for & bag), varsling ved vognbaneskift, blindsonevarsling, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner. En stor touch-skærm er integreret i dashbordet, og indeholder underholdnings- og køretøjsfunktioner.

Kort fortalt er dette en rummelig og veludstyret SUV til en særdeles konkurrencedygtig pris.

– Hvis du skal have en bil i denne størrelse, er man ellers på et helt andet prisniveau. Med Maxus Euniq6 får du en stor SUV til prisen af størrelsessegmentet under, siger Country Manager i Danmark, Steffen Vilstrup.

Se og prøv den hos HLT Service – Autoforum Aabenraa

Aftal en prøvetur/yderligere information:

Tlf. 7461 7332 – www.hltservice.com

Erik M. Hansen – tlf. 3024 3362
Jeppe Jacobsen  – tlf. 4060 2572