– Sort Sol, det starter på lørdag…

Sort Sol over Tøndermarsken eller Flyvende Stæretæpper - er en af de mange fugleoplevelser, der trækker mange turister til området. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Lige nu kan vi glæde os over de første storkereder med storkepar i det sønderjyske område. Og når vinden skifter, og der kommer mere varm luft, så kommer der endnu flere storkepar til området.

Og har man interesse for fugle, så har man også set at sangsvanerne stadig er i området, hvor de med deres hvide kroppe pynter op som til Påske på de grønne marker lige nu. Det varer sikkert ikke længe før de siger tak for denne gang, og starter flyveturen til de nordlige egne for at sætte et kuld flotte svaneunger i verden.

Sort Sol – een blandt mange oplevelser

Og selvom mange haveejere allerede har haft de første stære på bolig-kig, så starter den ikoniske oplevelse med himlen fyldt med tusindvis af stære her i marts/april måned.

Et highlight for enhver.

– Vi starter med turene nu på lørdag den 16. marts lyder det fra Morten Riis fra Vadehavets Oplevelser.

Og det kan absolut anbefales, at tage med på en af stæreturene med naturguiderne idet man er garanteret en naturoplevelse, der brænder sig fast i hornhinden, og man med glæde husker tilbage på. Og det er en oplevelse for hele familien.

Overnatning