Slut med at blive fotograferet mens øllene nydes…..Klub Shaker vil forandre måden, vi går i byen på – og det starter i Haderslev

Shaker lancerer et nyt klubkoncept, som kalder til kamp for dem, der normalt ikke føler sig inviteret eller velkomne. Dem som ikke ønsker at blive råbt af, raget på eller set skævt til, bare fordi de er anderledes.   

Allerede i døren til Crazy Daisy vil du kunne mærke forandringen. Du vil få et klistermærke til at sætte på dit mobilkamera og blive sat ind i Klub Shakers særlige kodeks: Ingen diskrimination, ingen billeder og ingen video. Kun gode vibes.

Shaker vil skabe plads til alle dem, der normalt ikke føler sig velkomne eller inviteret. De skæve, de skøre og de anderledes. Dem som det danske alkoholbrand kærligt kalder ‘det dårlige selskab’.

Når Klub Shaker indtager Crazy Daisy i Haderslev den 9. april er det for at gøre op med fordomme, skabe plads til forskelligheden og give alle lige mulighed for at udleve sig selv – og selvfølgelig skabe et brag af en fest med masser af overraskelser, du ikke vil gå glip af.

Og du vil gå glip af dem, hvis du ikke er der. For til Klub Shaker er der ingen billeder på Instagram bagefter, ingen videoer på Snapchat. Kun dem, der er med på klubben, ved, hvad der skete dén aften. Og der bliver nok at opleve, for en aften på Klub Shaker kan indeholde performances, konkurrencer eller andre aktiviteter på dansegulvet, der får alle til at slippe hæmningerne og fyre den af!

Inspirationen til Klub Shaker er hentet i udlandet, hvor især nogle af Berlins legendariske klubber har formået at imødekomme en ungdom, som stiller større krav til klubberne og samfundet omkring dem. Der arbejder man med helt faste regelsæt for, hvordan man opfører sig.

Man har gjort op med en klubkultur, som har været kendt for slåskampe og grænseoverskridende adfærd. Det er sket igennem en række nye tiltag, der har vist sig at ramme lige ned i et behov, som rigtig mange unge mennesker har efterspurgt.

Det vil Shaker være med til at udbrede i Danmark, når Klub Shaker i løbet af foråret indtager fire danske byer med start i Haderslev.

Udover det føromtalte kodeks vil unisex-toiletter være med til at understøtte klubbens mission med at gå imod kasseinddeling af folk. Klubgæsterne skal have lov til være sig selv, uden at der skal sættes et label på det.

Ambitionen er at få folk til at slippe hæmningerne og bruge klubben som det frirum, det oprindeligt var tiltænkt, uden at skulle være bange for hån og diskrimination og uden at behøve forholde sig til, om der eksisterer billeder af en på internettet dagen efter.  Det skal skabe rammerne for en aften med mindre fokus på ‘the gram’ og mere fokus på at være til stede i festen.