Skal du til Rømø Motortræf denne weekend – så sørg for at dit køretøj er OK – der er nemlig færdselskontrol

Sidste år tog omkring 30.000 mennesker over Rømødæmningen til Rømø Motorfestival, der afvikles igen i disse dage. Syd- og Sønderjyllands Politi er med.

Syd- og Sønderjyllands Politi gennemfører flere færdselskontroller i forbindelse med Rømø Motortræf.

Syd- og Sønderjyllands Politi gennemførte i dag færdselskontroller på Rømø. Der afvikles Rømø Motorfestival fra den 19. til 21. august og det trækker mange mennesker til øen. Sidste år tog omkring 30.000 mennesker over Rømø-dæmningen for at se biler og race.

”Et sådant arrangement trækker mange køretøjer til øen og så er det naturligt, at vi også er til stede,” siger operativ leder af Færdselsafdelingen ved Syd- og Sønderjyllands Politi politikommissær Mads Bruhn Lund.

Motorfestivalen foregår på Lakolk Stand og kun biler og motorcykler fra før 1947 må deltage. Lørdag afvikles et race på stranden.

”Det er en festlig begivenhed, men færdselssikkerheden skal også være i orden. Derfor gennemfører vi flere kontroller, hvor vi har fokus på både fart, køretøjernes sikkerhed og andre forhold”, siger Mads Bruhn Lund.

Ved kontrollerne i dag blev der generelt kørt pænt, så det kun blev til enkelte  sager med overtædelse af overhalingsforbud og manglende lovpligtige godkendelser. Syd- og Sønderjyllands Politi vil gennemføre yderligere kontroller på Rømø de kommende dage.

Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi