Rødekro: Kom til åben tegnestue nu på fredag den 9. september og se de første skitser for bymidten

I forbindelse med tirsdagens borgermøde på Hærvejsskolen om Rødekro BymidteArkivfoto: I forbindelse med tirsdagens borgermøde på Hærvejsskolen om Rødekro Bymidte blev der afholdt en workshop hvor de godt 65 deltagere kunne komme med deres besyv til bymidtens fremtidige udseende. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Kom og se de første skitser til den kommende helhedsplan for Rødekro bymidte, når der afholdes ’Åben tegnestue’ fredag 9. september kl. 13-17 på parkeringsarealet ved Hærvejen nr. 22.

Til åben tegnestue har du mulighed for at se hvorledes de mange inputs og ideer fra borgmødet, online spørgeskemaet og den første åbne tegnestue i juni, er blevet omsat til skitser. Det er ligeledes muligt at møde arkitekterne og repræsentanter fra forvaltningen, samt stillet spørgsmål og komme med yderligere forslag og ideer til det videre arbejde.

’Åben tegnestue’ afholdes i samarbejde med Rødekro Udviklingsråd og Kometbutikkerne.

Hvordan skal Rødekro bymidte se ud i fremtiden?

Der kom mange gode inputs da der i starten af juni blev indsamlet ideer og forslag til helhedsplanen på blandt andet borgermødet, ved ’Åben tegnestue’ og online spørgeskemaundersøgelsen. Arbejdsgruppen har samlet op på de indkommende ideer og forslag, som er blevet drøftet, prioriteret og sammenholdt med visionsoplægget for bymidtens fremtidige udtryk. En stor del af de indsamlede ideer og forslag er indarbejdet i skitserne for Hærvejsparken og omdannelsen af Stationsområdet og hovedgaderne; Hærvejen, Østergade og Vestergade.

Til ’Åben tegnestue’ 9. september er det muligt at se de første skitser for bymidten. Helhedsplanen forventes politisk godkendt i november 2022.

Du kan følge med i projektet her på siden – eller tage fat i repræsentanterne fra Udviklingsrådet og Kometbutikkerne, hvis du har ideer eller spørgsmål, så bringer de det videre i arbejdsgruppen.

Kilde: Aabenraa Kommune