Påske: SÅDAN KOGER DU ET ÆG

I Påsken skal man ikke kun have chokoladeæg. Intet smager bedre end et kogt æg til morgenmaden. Da ikke alle ved hvordan man koger et æg, har vi fået Dava Foods til at komme med en anvisning.

Blødkogt æg
Sæt en gryde med vand over. Når vandet koger, lægges æggene forsigtigt i gryden med en ske. Kog æggene under låg i 5-5 1/2 minutter. Efter kogning, skyl straks med koldt vand og server.

Smilende æg
Sæt en gryde med vand over. Når vandet koger, lægges æggene forsigtigt i gryden med en ske. Kog æggene under låg i 6 1/2-7 1/2 minutter. Efter kogning, skyl straks med koldt vand og server.

Hårdkogte æg 
Sæt en gryde med vand over. Når vandet koger, lægges æggene forsigtigt i gryden med en ske. Kog æggene under låg i 7 1/2-8 1/2 minutter. Efter kogning, skyl straks med koldt vand og server.