Nyt kæmpebageri slår dørene op i Aabenraa – Goddiebags og 4.000 GRATIS rundstykker

Torsdag den 2. november kl. 06.00 åbner KonditorBager et nyt stort bageri på Tøndervej 6 i Aabenraa. Til dem, der er vakse ved havelågen, er der goodiebags og 4000 gratis rundstykker at komme efter.

Torsdag den 2. november kl. 06.00 slår KonditorBager for første gang dørene op til det nye store bageri på Tøndervej, hvor bagermester Teddy Krogh Jensen får knap 1000 kvadratmeter at boltre sig på. Her ser han frem til at forsyne aabenraaerne med bagværk, og på åbningsdagen deler han goodiebags med frisk bagværk ud til de 100 første kunder. Derudover uddeles i alt 1000 bagerposer, som man kan tage med til bageren lørdagen efter og få fyldt med fire håndværkere kvit og frit den følgende lørdag.

– Jeg glæder mig helt vildt til at byde de gode folk i Aabenraa og omegn indenfor i det nye bageri, hvor vi udover det friske bagerbrød og de flotte konditorkager også byder på sandwich, tapas, surdejspizza, panini og meget andet, siger Teddy Krogh Jensen, der efter at være er udlært som bager hos Kvickly i Tønder har arbejdet ved Kohberg de sidste 21 år.

– Man kan få alt det, man forventer af et stort, moderne bageri og mere til. Det er blandt andet vigtigt for os, at man skal kunne få friskbagt brød dagen lang. Det betyder, at vi bager hele dagen, så du også om eftermiddagen kan få et lunt brød med hjem, og jeg glæder mig til at vores dygtige konditorer kommer i gang med at lave lækre kager. Jeg håber virkelig alle kommer til at smage deres lækkerier, tilføjer bagermesteren.

Bageri med udsigt lokker

Beliggenheden på en af byens mest befærdede indfaldsveje ser bagermesteren et stort potentiale i.

– Vi ligger helt fantastisk i et knudepunkt, hvor rigtig mange kommer forbi. Det er nemt at parkere, og jeg tror, det bliver en kæmpe fordel for kundestrømmen, at både Lidl og 365discount ligger lige om hjørnet, siger Teddy Krogh Jensen.

Udover de forretningsmæssige fordele, der følger med placeringen, er også bageriets lokaler ifølge bagermesteren optimale.

– I hele bageriet er der vinduer, så man kan se hele vejen rundt – vi kan se lystbådehavnen fra butikken. Jeg har faktisk ikke været ud at opsøge arbejdskraft, for alle de ansatte har selv henvendt sig på forhånd, og det tror jeg blandt andet skyldes den gode beliggenhed, siger Teddy Krogh Jensen og uddyber:

– Derudover er det tiltalende for mange at få ansvar og at være med til at opbygge noget nyt fra bunden, og det kan jeg tilbyde, samtidig med at vi skal have det sjovt. Folk skal gå glade på arbejde, men vi skal have det så sjovt, at de går endnu gladere hjem.

Kilde: KonditorBager