NYT! El-Varebil, der kan læsse op til 11 m3 og have 1,5 tons på krogen

Klimakonference i SønderborgOplev el-biler når der afholdes Klimadage i Sønderborg - Maxus 100% el-bil er også med. Pressefoto

El-varebil fra Maxus – E-Deliver 9 med banebrydende rækkevidde og så snupper den op til hele 11 m3

Maxus, der indgår i bilkoncernen SAIC, som producerer el-person- og varebiler, og den danske importør kommer med endnu flere modeller i Danmark i 2021. SAIC producerer syv millioner biler årligt.

Maxus el-varebiler

vad med en prøvetur i en el-varebil, der kan rumme op til 11 m3 og er med døråbninger, der gør det både hurtigt og nemt at læsse godset.

Maxus e-Deliver 9, er el-varebilen, der også står klar til en prøvetur hos HLT Service i Aabenraa.

e-Deliver 9 er konstrueret som en el-bil helt fra bunden af. Derfor har man sparet hele 200 kg på konstruktionen, noget som giver rigtig høj nyttelast.

Maxus e-Deliver 9 har en af en rækkevidde, der er interessant for alle virksomheder hvad transport angår: Helt op til 353 km. Og varerummet har plads til 9,7-11 m3 afhængig af hvilken længde man vælger.

Anhænger op til 1.500 kg.

– Kig indenfor og prøv el-bilen Maxus, lyder opfordringen fra JeppeJacobsen fra HLT Service – mobil: 4060 2572 – 7461 7332

Se mere på www.hltservice.com under Maxus

Om sydnyt.dk


Sydnyt.dk er en nyheds og informationsplatform. Nyheder fra fortrinsvis Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder samt ind- og udland offentliggøres.

Websitet er opsat til smartphones og tablets.

Redaktør er Erik Egvad Petersen.


Har du/i informationer/temaer/forslag, der kunne være interessante for læserne, så har du mulighed for at kontakte redaktionen på tlf. (+45) 21242696 – ep@sydnyt.dk

Der er ikke tale om annoncefinansierede indlæg. Indlæg er rent redaktionelle.