Ny præst indsættes i Hellevad og Egvad kirke

Som ny præst i Hellevad-Egvad Sogne indsættes Susanne Haahr Lubago Søndag d. 13 februar 2022 Kl. 10.30 i Hellevad kirke og kl. 17.00 i Egvad kirke. Kl. 18.15 samme dag holdes der reception på Kløver Es i Hellevad, hvor sognene er vært ved aftensmaden.

– Her vil vi byde Susanne velkommen til sognene, og have en “hygle/glant avten”, lyder det fra menighedsrådet i en udmelding.

Der er ordination i Haderslev Domkirke d 1. februar kl. 19 hvor alle er meget velkommen

Engageret nærværende nyuddannet teolog/lærer- med levet liv med sig

Susanne siger om sig selv:

Det er med stor glæde og forventning, jeg går ind til arbejdet som præst i Hellevad/Egvad. Vi glæder os til at lære jer at kende og blive en del af sognene.

Opvækst.

Jeg hedder Susanne Haahr Lubago, er gift med Bernard og vi har sammen 3 voksne børn: Rachel (25), Jason (21) og Daniel (19). Jeg er sønderjyde, opvokset i Dybbøl i et hjem, der var aktiv i kirke og missionshus, så jeg har haft troen med som ballast gennem hele min opvækst. Et volontørophold i Tanzania har haft skelsættende betydning for mit livs- og menneskesyn. Jeg læste til lærer i Århus og arbejdede både som folkeskole- friskole og efterskolelærer og har i over 25 år undervist voksne flygtninge/indvandrere i dansk. Sideløbende med mit arbejde har jeg taget en fuld kandidatuddannelse i teologi med speciale i diakoni, der er kirkens sociale arbejde.

Som ny præst jeg glæde mig til at udvikle kirkelivet sammen med menighedsrådet og mennesker i Hellevad/Egvad blandt børn, unge og ældre Jeg vil glæde mig til at indgå i et landsbyfællesskab og dele liv- i glæde og sorg med mennesker i sognet, jeg ser det enkelte menneske som værdifuld og går til mennesker med et åbent sind.

Kilde: Hellevad-Egvad Menighedsråd