– Nu skifter vi navn fra ROCKWOOL A/S til ROCKWOOL Danmark A/S

ROCKWOOL A/S er en virksomhed med en lang historie, og for mange er der i Danmark kun én ROCKWOOL, men faktisk er der to.

– Vi er nemlig kun en lille del af ROCKWOOL International A/S, som i dag er en global koncern med mere end 11.500 medarbejdere på verdensplan. ROCKWOOL koncernen blev grundlagt tilbage i 1909, og i 1937 kom vi så på kortet, da den første fabrik startede i Hedehusene.

– Det vil altså sige, at vi siden 1937 har heddet ROCKWOOL A/S, men det ændrer vi så nu, hvor vi på papiret bliver til ROCKWOOL Danmark A/S, gældende fra den 7. april 2022. Det skyldes, at ROCKWOOL International gerne vil overtage navnet, og derfor tilføjer vi nu Danmark til vores, men så er der heller ingen tvivl om, hvor vi hører til. Vi er nemlig 100 procent danske, og det bliver vi ved med at være.

– Vi arbejder stadig på det danske marked, for det danske marked, og producerer lokalt på vores to danske fabrikker i henholdsvis Vamdrup og Øster Doense.

– I ROCKWOOL Danmark A/S arbejder vi desuden tæt sammen med vores nordiske kollegaer fra Sverige, Norge og Finland. I Norden har vi et klart ønske om at gå forrest og bane vejen for den grønne omstilling. Derfor, arbejder vi også løbende på at optimere vores produktion og produkter, så vi kan bidrage endnu mere til fremtidens bæredygtige byggerier.

Kilde: Rockwool