Lørdag den 4 juli fra 11-12 får Tønder besøg af Rasmus Kolbe LAKSERYTTEREN

Lakserytteren er IKKE lystfisker, men meget kendt blandt de unge på de sociale medier.

Han præsenterer sin nye bog hos Jefsen Bog & Ide.

Gemt bag fjerne spiraltåger ligger Odysïa. Et magisk univers og hjem for et virvar af mægtige, magiske og mystiske væsner. Ét af dem hedder York, og han er nok den mest uheldige knægt af dem alle sammen.

York bringer alle i fare, da han ved et uheld slipper et altædende monster løs i sin landsby og slukker den livsgivende S0L. Forvist af sin klan må York flygte dybt, dybt ind i den mægtige skov Djånglen, hvor han møder bæster med finurlig trylle-pels og selvlysende kroppe, Kantaralfer, hvis hud er dækket af svampevækst og en sær pige, med dødeligt magiske kræfter.
Dette bliver starten på en farefuld rejse imod S0L’en og sandheden om en ældgammel hemmelighed gemt i hjertet af Odysïa.

Bogen er skrevet af Rasmus Kolbe, aka Lakserytteren på sociale medier, og er en interaktiv roman, der skrives sammen med forfatterens følgere på sociale medier.
Følgerne deltager gennem tegneopgaver, workshops, videoer og kommentarer direkte over sociale medier, og er på denne måde helt tæt på skabelsen af bogen.

Formålet er at motivere børn og unge til at tegne mere og blive mere fantasifulde.

Be the first to comment on "Lørdag den 4 juli fra 11-12 får Tønder besøg af Rasmus Kolbe LAKSERYTTEREN"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*