SE FOTOS – Legoland: Gurli Gris-området åbnede i dag

Legoland: Gurli Gris-området åbnede i dag. Pressefoto

Masser af spænding og måneders forventning kulminerede i dag, da Legoland i Billund bød selveste Gurli Gris og hendes familie velkommen til parken og endelig kunne slå dørene op til årets 1.500 m2 store nyhed.

Det nye Lego Duplo Gurli Gris område er designet ud fra den kommende Gurli Gris produktserie med velkendte elementer fra Gurli Gris universet.

Når vi designer en ny serie, stræber vi altid efter at fremme fantasi og kreativitet blandt de yngste børn, og derfor er jeg også meget begejstret over at se, hvor godt vores samarbejde og snart tilgængelige produkter med Gurli Gris er kommet til live. Det er fuldstændig som at træde ind i Gurli Gris æskerne med en-til-en elementer, som børnene kan udforske her og bygger videre på derhjemme efter deres besøg i Legoland, siger Michaela Edgerley Šťovíček, Head of Product Lego Duplo.

Gurli og Gustavs dukketeater

Gæsterne, der deltog i dagens åbning af det nye Lego Duplo Gurli Gris område, fik den unikke mulighed at være det allerførste publikum, som kunne opleve en af hovedattraktionerne i det nye område – et live dukketeater med en dukkeversion af Gurli Gris og hendes lillebror Gustav Gris som hovedroller.

Det nye Lego Duplo Gurli Gris område rummer mange af de velkendte elementer fra Gurli Gris universet, som gæsterne kan udforske. De kan både tage et billede ved Gurlis hus, sætte sig ind Familien Gris’ røde bil, bruge tid på Bedstefar Gris’ båd, lege i Gurlis træhytte og selvfølgelig hoppe i mudderpøle.

Legoland: Gurli Gris-området åbnede i dag. Pressefoto
Legoland: Gurli Gris-området åbnede i dag. Pressefoto
Legoland: Gurli Gris-området åbnede i dag. Pressefoto

Kilde: Legoland