Kasper Buch: I’ll Walk You Through the Storm – lyt til sangen her…

Kasper Buch er netop nu ude med den ny single – hør den her.

’‘I’ll Walk You Through the Storm” er titlen på sangen, der tager afsæt i et meget stærkt men også tabubelagt emne om psykisk sårbarhed.

For godt 10 år siden var Kasper Buch på det man ville kalde afgrunden, et angstpræget liv der samtidig isolerede ham fra omverdenen af kostede ham dyrt.

Venner, bekendte, familie, der var meget som gik tabt, grundet et stort tabu.

Et aktivt valg gjorde at Kasper den dag idag er fri for sin angst eller det han nærmere betegner som “At have gjort sig ven med sin angst”.

Kasper udnytter sin stemme til sine koncerter konstruktivt ved at tage emnet op og har man for nyligt deltaget i en eller flere af hans koncerter rundt i landet, vil man også have mærket til at emnet står ham meget nært.

“Vi skal bygge på vores erfaringer her i livet og lære af dem, gøre os stærkere. Det gør os bestemt ikke svagere at vi taler åbent om psykisk sårbarhed, tværtimod gør det os stærkere og bryder samtidig det tabu som florerer i samfundet”, siger Kasper Buch.

Op til udgivelsen har Kasper allieret sig med det man nok kan kalde Danmarks ambassadør for psykisk sårbarhed, nemlig Mathilde Falch, de to har formidlet deres budskab sammen på en række koncerter landet over.

Se mere om Kasper Buch her.