Jul på Schackenborg – Danmarks Smukkeste Juleudstilling

Pressefoto: jhhfotogen.

Schackenborg Slot i Møgeltønder slår dørene op til et sandt juleeventyr, når Jul på Schackenborg med blomsterkunstneren Johnny Haugaard i spidsen lanceres d. 11. november i år.

I samarbejde med Johnny Haugaard byder Schackenborg Slot, som det eneste sted i landet, gæster indenfor til Jul på Schackenborg – Danmarks Smukkeste Juleudstilling ”Follow Your Star”.

Naturen rykker ind, og det kongelige slot transformeres

Juleudstillingen er åben fra tirsdag til søndag fra d. 11. november til og med d. 19. december fra kl. 10-17. Torsdage fra kl. 10-21.

Væggene på Schackenborg vil blive omdannet, loftet vil blev åbnet, Guldhornene vil komme tilbage sammen med vægge af mos, tæpper af blade, kogler og gran. Naturen bliver vist på en helt ny måde. Og så kan gæsterne glæde sig til et hav af stjerner.

– Jul på Schackenborg betyder noget helt særligt for os her på Schackenborg – for alle medarbejdere og for de frivillige, der er involveret i årets juleudstilling. Det er en virkelig dejlig tradition, som vi ikke mindst i år er glade og særligt taknemmelige for, at vi kan realisere. Fællesskab, sammenhold og glæden ved igen at kunne deltage i og nyde kulturelle oplevelser er vigtig, siger Trine Jepsen, på vegne af Schackenborg Fonden.

Johnny Haugaard, der i samarbejde med Schackenborg Fonden og en masse kreative frivillige fra hele Danmark, skaber årets unikke juleudstilling, glæder sig også meget til de kommende uger.

– Jeg tror på, at vi alle er født med en livsopgave, og det er vigtigt, at vi finder den og tager den seriøst. For hvis ikke du finder din egen indre stjerne og løfter den, vil du aldrig kunne lyse for andre på din vej. Og jeg glæder mig oprigtigt til at være en del af det sønderjyske de kommende måneder.

Juleudstillingen på Schackenborg Slot varer til og med d. 19. december og billetter kan købes på https://schackenborg.dk/arrangement/jul-paa-schackenborg/

– Lad dig inspirere at Johnny Haugaards kreativitet og besøg årets juleshop på Schackenborg i teltet i slotshaven. Der er ligeledes muligt at nyde en skøn Juleplatte på slotskroen – dette skal tilkøbes sammen med billetten.

Pressefoto: jhhfotogen