Haderslev Kommune har ansat ny skolechef

Line Dudal Lauridsen er fra . januar skolechef i Haderslev Kommune. Pressefoto

Det bliver 45-årige Line Dudal Lauridsen, der bliver ny skolechef i Haderslev Kommune.

Line Dudal Lauridsen er fra 1. januar skolechef i Haderslev Kommune. Hun har mange års erfaring som leder og underviser. Senest har hun blandt andet været leder af skoler og pædagogisk udvikling i Fredericia Kommune og ledelseskonsulent i Middelfart Kommune.

Line Dudal Lauridsen er uddannet folkeskolelærer, har en kandidat i Pædagogisk Psykologi og er godt undervejs med en master i offentlig ledelse.

Nu skal hun stå i spidsen for folkeskolerne i Haderslev Kommune. 

”Jeg glæder mig utroligt meget til sammen med ledere og medarbejdere at være med til at skabe en god skole og et godt børneliv. Der ligger en stor og vigtig opgave foran mig, og der er mange ambitioner på området – blandt andet ligger der en revideret Børne- og Ungepolitik, som vi skal have ud at leve”, siger Line Dudal Lauridsen.

Den nye skolechef afløser Rasmus Graff, der er blevet skolechef i Aarhus.

”Med Line Dudal Lauridsen i spidsen får vi en skolechef med et stærkt blik for udvikling af skolerne og for det tværfaglige samarbejde. Hun har bred erfaring med ledelse og den kommunale verden, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen på holdet ”, siger Charlotte Veilskov, direktør for Børn og Kultur.

Kilde: Haderslev Kommune