Forræder 2 – 2024 – nu bl.a med spille-Youtub`erne Emil og Mikkel Trier

Pressefoto TV2

Hvem tør du stole på? Det er det store spørgsmål, når anden sæson af ‘Forræder’ har premiere på TV 2 og TV 2 Play fredag 12. april 2024. Lise Rønne er spilleder.

18 spændte spillere tjekker ind på ‘Forræder’-slottet for at spille et spil om sandheder og løgne. De 18 spillere har i første sæson kunnet lure, hvordan spillet fungerer, og ved derfor, hvad de går ind til – tror de. For i et spil, hvor du ikke ved, hvem du kan stole på, går det ikke nødvendigvis altid, som du planlægger. Hvem er dine allierede? Hvem prøver at bedrage dig? Og hvem TØR du stole på?

– Det nye hold af spillere er i den grad mødt op for at spille spillet, og helt fra start bliver der skruet op for både strategier og alliancer. Det smitter af på stemningen på slottet, der er intens fra første sekund, siger TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

De 18 spillere i anden sæson af ‘Forræder’ er:

Skuespiller og sanger Pernille Højmark, iværksætter Birgit Aaby, tv-vært Lene Beier, journalist og forfatter Simi Jan, tidligere olympisk atlet Sara Slott Petersen, danser Camilla Dalsgaard, influencer Melissa Bentsen, studerende Ophelia Pitzner, skuespiller Bjarne Henriksen, forfatter Jonas Eriksson, komiker Heino Hansen, drag-artist Tinus de Schunard, skuespiller Anton Hjejle, journalist Emil Kondrup, influencer Rasmus Andersen, artist Anthon Edwards, youtubere og tvillingerne Emil og Mikkel Trier, der er kendt fra Trier Gaming på Youtube, Facebook og Twitch.

Mere på spil

I anden sæson af ‘Forræder’ bliver spillerne endnu mere pressede i missionerne, når de i kampen om sølvbarrer til gruppen også kæmper om en altafgørende adgang til Våbenkammeret. Her kan der nemlig både vindes et skjold, der sikrer en mod at blive myrdet om natten, og en daggert, der giver indehaveren mulighed for at afgive en dobbeltstemme ved ‘Det runde bord’:

– Jeg håber, at seerne også bliver grebet af det nye take på spillet, hvor man hurtigt opdager, at de valg, som både de loyale og forræderne træffer, sender handlingen i en helt ny retning, og hvor det at stole på de rigtige virkelig bliver altafgørende, siger Thomas Richardt Strøbech.

Fakta

‘Forræder’ er både et mysterium og et legende gameshow, hvor spillerne får lov til at udleve en fantasi og lege med som enten taktisk forræder eller sandhedssøgende loyal. Forræderne og de loyale kæmper i sidste ende om at vinde præmiepuljen på op til 200.000 kroner. Præmiepuljen bliver igennem sæsonen oparbejdet ved forskellige missioner, hvor spillerne arbejder sammen for at vinde sølvbarrer til puljen. Hvis der er bare én forræder tilbage blandt de sidste spillere i sidste program, vinder forræderen eller forræderne bunken af sølvbarrer. Hvis der derimod kun er loyale tilbage i finalen, deler de den samlede præmiepulje.

I hvert program mødes alle spillere om ‘Det runde bord’, hvor de skal pege på den, de hver især tror, er forræder. Den spiller, der får flest stemmer, skal forlade spillet. Om det er en loyal eller en forræder, bliver først afsløret, når vedkommende er forvist. Om natten mødes forræderne i konklavet, hvor de beslutter, hvem af de loyale der skal myrdes den kommende nat og dermed forlade spillet.

Anden sæson af ‘Forræder’ har premiere fredag 12. april på TV 2 og TV 2 Play.

Kilde: TV2