Foråret bliver uden sønderjyske DGI opvisninger

Foråret bliver uden sønderjyske DGI opvisninger

På baggrund af den nuværende corona-situation, hvor de gældende restriktioner gør, at det indendørs idrætsliv stadig er lukket ned i hele landet, anser vi det desværre ikke længere som en mulighed at afholde Forårsopvisninger i DGI Sønderjylland i 2021.

“Der vil blive arbejdet på at lave nogle opvisninger udendørs senere på sæsonen, hvis situationen tillader det, samtidig med muligheden for bl.a. streaming af DGI Sønderjyllands Egns- og Landsdelsholds opvisninger” udtaler Anne Sofie Berg, idrætskonsulent for gymnastik DGI Sønderjylland i en meddelelse.

Vil støtte gymnastikforeningerne

DGI Sønderjylland vil understøtte de sønderjyske gymnastikforeninger så godt som muligt i deres lokale arbejde henover foråret.

“Gymnastikforeningerne har mistet meget af deres indendørs sæson, og vi vil hjælpe dem godt på vej, når vi nærmer os en mulig genåbning af foreningslivet” fortsætter Anne Sofie Berg.

– Vi ser allerede frem mod foråret 2022, hvor DGI Sønderjylland og de fire sønderjyske gymnastikegne atter vender tilbage med et brag af forårsopvisninger, slutter hun.