Filmen “Resten af livet” har premiere i Tønder den 27. juni – se videoklip her på sydnyt.dk nu

’Resten af livet’ er en stærk og livsbekræftende familiehistorie, der udspiller sig i Sønderjylland, tæt på marsken og Vesterhavet, hvor naturens stærke kræfter raser. Maren og Egon nyder et stilfærdigt liv med deres to voksne børn i deres gulstenede parcelhus. Men tæppet rives brat væk under dem alle, da en ubærlig tragedie rammer familien. Filmen er en rørende og varm fortælling om at miste og finde sig selv igen. Den sønderjyske natur og særegne humor og dialekt er rammen om filmens universelle, menneskelige og rørende drama.

’Resten af livet’ er skrevet og instrueret af Frelle Petersen, som står bag succesen og det prisbelønnede drama ’Onkel’ fra 2019. ’Resten af livet’ foregår i og omkring Tønder, ikke langt fra hvor Frelle Petersen selv voksede op. I hovedrollen ses Jette Søndergaard, der blev Bodil- og Robert-nomineret for bedste kvindelige hovedrolle i ’Onkel’.

Dele af filmen er optaget hos KongChristian på gågaden i Tønder.

Scroll helt ned på siden her for at se en trailer af filmen.

Forpremiere i Tønder

Her kan du købe billetter til forpremieren i Tønder hos Biografen1 & 2 på Skibbroen 13 i Tønder den 27. juni: https://www.biografen1-2.dk/kommende-film/

Kilde: Biografklub Danmark