Det gik helt galt for rumænske butikstyve i Haderslev og Esbjerg

Fem rumænske butikstyve anholdt

Tre butikstyve i Esbjerg og to i Haderslev fremstilles i dag i grundlovsforhør ​

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt i går fem rumænske indbrudstyve, der alle fremstilles i grundlovsforhør i dag.

Klokken 14.18 fik politiet en anmeldelse om butikstyveri i Normal, hvor to gerningspersoner havde stjålet produkter i Normal i Haderslev for mere end 18.000 kroner. Personalet tilbageholdt den ene mand, der blev anholdt. Den anden mand var flygtet fra stedet i en bil.

Bilen blev klokken 18.45 standset på motorvejen på Sjælland, hvor føreren blev anholdt. I bilen blev der fundet tyvekoster, der formodes at stamme fra tyverier i både Haderslev, Vojens, Køge og Nykøbing Falster. De to rumænske mænd på 33 og 47 år fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg i dag klokken 14 sigtet for tyveri.

Klokken 15.22 fik politiet en anmeldelse fra Bygma på Darumvej i Esbjerg, hvor tre rumænere havde stjålet batterier til elværktøj for omkring 10.000 kroner. Gerningspersonerne var kørt fra stedet i en fransk indregistreret bil. En patrulje fik kontakt med bilen i Tarp kort tid efter, og de tre personer blev anholdt klokken 16.32. I bilen blev der fundet en række tyvekoster.

Der er tale om to rumænske mænd på 32 og 33 år og en rumænsk kvinde på 30 år. De fremstilles alle tre i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg klokken 14 i dag sigtet for tyveri.

Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi