Coca-Cola 3000 Zero Sugar – skabt af både mennesker og kunstig intelligens – Sådan smager år 3000, lyder det fra Coca-Cola

Coca‑Cola® 3000 Zero Sugar, er en smag skabt i kombination af menneskelig og kunstig intelligens. Set hos Letkøb Hellevad til kr. 11,95 + pant. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk

Coca‑Cola 3000 Zero Sugar, er en smag skabt i kombination af menneskelig og kunstig intelligens.

I køleren hos Letkøb Hellevad er sortimentet af booster-vand stort. Og det er populære drikkevarer, der gerne købes af skoleelever, håndværkere, chauffører og andre.

Og her finder man også et af de nyeste skud fra Coca-Cola til kr. 11,95 + pant.

– Sådan kan fremtiden smage, lyder det fra Coca-Cola. Den nye limited edition-variant er et miks af den velkendte Coca‑Cola Zero Sugar smag og en AI-genereret smag anno år 3000. Med sin futuristiske smag vil Coca‑Cola® give sine fans en uventet og spændende mulighed for at udforske glimt af fremtiden for første gang nogensinde.

Den unikke smag er skabt ud fra fans fra hele verdens forestilling om fremtiden gennem følelser, forhåbninger, farver og smag i kombination med kunstig intelligens. Det skal give fans et uventet og spændende indblik i år 3000.

“Vores ambition med Coca‑Cola Creations er at skabe uventede og magiske øjeblikke for vores fans. Inspireret af Coca‑Colas tidløshed vil vi fejre idéen om, hvordan vores fremtid ser ud i vores fælles optik,” udtaler Oana Vlad, Senior Director, Global Strategy hos The Coca‑Cola Company.  Vlad fortsætter: “Med hjælp fra AI-teknologi er Coca‑Cola 3000 Zero Sugar et bud på, hvordan en Coca‑Cola fra fremtiden kunne smage.”

Testet af smagseksperter

Fans kan glæde sig til smagen af optimistisk fersken og futuristisk citrus, som blev vinderkombinationen mellem de mere end 100 smagsvarianter, der blev sendt via kunstig intelligens og gennem en markedstest, alt under kyndig vejledning af smagseksperter. Indpakningen af den nye drik er også futuristisk at se på i lyse og optimistiske bobler i rosa farver og naturligvis pyntet med den ikoniske Coca‑Cola spencerianske skrifttype. Form og farve skal afspejle et positivt syn på fremtiden.

Den unikke smagskreation åbner op for en oplevelse af Real Magic, ikke blot for smagsløgene, men også for et visuelt glimt af, hvordan fremtiden kunne se ud. Ved at scanne QR-koden på Coca‑Cola 3000-dåsen vil man blive ført til det AI-drevne Coca‑Cola Creations Hub, hvor man kan bruge den skræddersyede linse til at få en smag på, hvad år 3000 kunne have at byde på.

”Vi er nu klar til at introducere Coca‑Colas svar på smagen af år 3000. Dette års anden Coca‑Cola Creations lancering er noget helt unikt, og vi glæder os til at vise, hvilke magiske øjeblikke i fremtiden kan byde på” lyder det fra Annette Spanggaard, public Affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca Cola.

Coca‑Cola Creations Zero Sugar 3000 er en limited edition, og den kan købes hos udvalgte forhandlere blandt andet hos Letkøb Hellevad.

Mere om Coca‑Cola® Creations:

● I mere end et århundrede har Coca‑Cola® haft en ikonisk status som et symbol på optimisme, der har forfrisket generationer over hele verden.

● The Coca‑Cola Company afslørede sidste år en ny platform der er dedikeret til globale innovationer og opfindelser: Coca‑Cola® Creations. Idéen var at tage det ikoniske Coca‑Cola® brand og via det give plads til at udvikle nye udtryk drevet af samarbejder, kreativitet og kulturelle forbindelser. 

● Coca‑Cola® Creations et en fysisk udfoldelse af filosofien om ‘Real Magic’, der fejrer krydsfeltet mellem musik, spil, sport, mode og meget mere.

● Coca‑Cola® Creations udvikler nye smage, design og oplevelser, der lanceres i en begrænset periode på specifikke markeder. Hver lancering er inspireret af relevante kulturelle tværsnit, der spænder over fysiske og digitale verdener.

● Fans over hele verden vil gennem Coca‑Cola® Creations blive overrasket med magiske og uventede smage, øjeblikke og samarbejder.

● Hver Coca‑Cola® Creations lancering er skabt med et nik til Coca‑Colas kernebudskaber og med tanke på innovation, udvikling og brug af fantasi. Det opløftende, optimistiske og autentiske er essensen af hver limited edition-lancering.

Kilde: Coca-Cola