Bibliotekerne i Aabenraa Kommune: Læsedysten er skudt i gang

Læs en historie, mens du gynger, eller tegn en ny forside til en bog, du har læst. Aabenraa Biblioteker & Kulturhuses læsekonkurrence med 28 udfordringer løber i hele februar.

I Læsedysten dyster familier mod hinanden og kan vinde fede præmier. Det er en anderledes læsekonkurrence, hvor familien sammen skal løse forskellige læseudfordringer.

– Det er og skal være sjovt at læse, og hvem siger, at man skal sidde rank på en stol, når man gør det? Hvorfor ikke læse, mens man gynger? Læseglæden er det vigtigste, siger Lene Mørk Damm, der er børnekulturformidler på Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse.

Læsedysten løber hele februar, hvor man hver dag skal løse en udfordring, der giver forskellige point. Familien skal samle mindst 100 point eller klare alle udfordringer for at deltage i lodtrækningen om tre præmier; en biograftur for familien, en familiesøndag på NygadeHuset for familien eller en bogpakke fra biblioteket.

På det lokale bibliotek kan du hente en plakat med de 28 udfordringer, en for hver dag i februar. Plakaten kan også downloades som pdf på aabenraabib.dk og printes hjemme.

Arket afleveres på bibliotekerne i Bov, Felsted, Tinglev eller Aabenraa eller sendes digitalt på lmda@aabenraa.dk. Husk navn og kontaktoplysninger. Afleveringsfristen er onsdag d. 2. marts kl. 15.

Kilde: Aabenraa Bibliotekerne