Avis biludlejning flytter til Nørrekobbel 1 i Sønderborg 

Avis biludlejning får fra den 1. marts en helt ny lokation i Sønderborg i form af ny ‘shop in shop’-løsning. Det sker i samarbejde med Als Motor, der er administreret af Karvil Group. Den nye og centrale placering i byen skal skabe en bedre leje-infrastruktur og sikre en fortsat høj standard for biludlejning lokalt i Søborg. 

Fredag d. 1. marts slår Avis biludlejning i Sønderborg dørene op for deres helt nye kontor- og biludlejningsfaciliteter – med en ‘shop in shop’-løsning hos Als Motor under  Karvil Group. Så skal du leje en bil, skal du fremover ikke dreje af ved Sjællandsgade, men i stedet køre til Nørrekobbel 1. 


Avis’ nye lokation er placeret centralt i byen, og det skal skabe bedre leje-infrastruktur og dermed gøre det nemmere for kunderne at komme forbi. Udover den mere attraktive lokalitet, så kommer de nye lokaler desuden til at være større og mere moderne. 

Henrik Jensen, der står i spidsen for seks Avis-medarbejdere, og som har været leder af Sønderborg-divisionen i knap 20 år, hilser den nye lokation velkommen: 

”Vi har glædet os enormt meget til at byde velkommen i vores nye rammer i Sønderborg, så vi kan blive endnu mere synlige for både vores erhvervs – og privatkunder i Sønderborg og omegn. Vi får en langt mere attraktiv og central placering, der især kommer til at gavne vores mange faste erhvervskunder, som vi dagligt arbejder tæt sammen med.”

Helt nyt udstyr – og plads til endnu bedre service 

Udover en mere attraktiv placering og nye lokaler får Avis i Sønderborg også helt nyt udstyr, bestående af bl.a. nye klargørings- og vedligeholdelsesfaciliteter, hvilket betyder, at kunderne kan se frem til endnu bedre service i Sønderborg. 

“Målet for os, og det, der skaber gejst og energi blandt vores medarbejdere, er, at vi hele tiden optimerer for at yde den ypperste service for vores kunder, og netop de nye lokaler i samarbejde med Als Motor A/S / Karvil Auto skal være med til at sikre at den standard, som vi er stolte af,  forbliver høj. Vi ser desuden, at begge vores brands – både Avis og Als Motor / Karvil Group – vil komme til at nyde godt af hinandens tilstedeværelse ,” siger Henrik Jensen. 

Tilbage i 2018 blev Avis Sønderborg netop krediteret for deres god service, da de blev udvalgt til en såkaldt ‘van hub’ som en af blot fem danske byer. Kunderne kan nemlig i Sønderborg få en særlig kyndig rådgivning og skræddersyede løsninger, der passer helt præcist til deres varevognsbehov – såkaldt, hvad enten der er tale om leje eller minilease. 

Det nye samarbejde starter op den 1. marts kl. 10.00, og der vil i løbet af foråret blive afholdt forskellige events for de lokale kunder i Sønderborg.

Om Avis biludlejning 

Avis Budget Group, Inc. er en førende global udbyder af transportløsninger, både gennem vores Avis- og Budget-mærker, som har mere end 11.000 udlejningssteder i ca. 180 lande verden over, og gennem vores Zipcar-mærke, som er verdens førende netværk for delebiler. De fleste af Avis Budget Groups biludlejningskontorer drives direkte i Nordamerika, Europa og Stillehavsområdet og opererer primært gennem licenstagere i andre dele af verden. Avis Budget Group har hovedkontor i Parsippany, N.J. Yderligere oplysninger findes på avisbudgetgroup.com.

Kilde: Avis