Aabenraa: – Så er det tid for vinterklargøring af bådmotorer

– Det har været en sommer med et fantastisk vejr og rigtig mange har benyttet deres både og haft fantastiske oplevelser på havet, lyder det fra Martin Hansen, der er mekaniker hos Sydjysk Marineservice i Aabenraa. 

– Sydjysk Marineservice udfører forårsklargøring, vedligeholdelse, reparation, vinterkonservering, og alt det, der hører til bådmotorer, både påhængs-, og indenbords samt drev fra de mindste til de helt store både. 

– Nu er efteråret over os og man kan selvfølgelig stadig have gode dage med sin båd ude på havet, men man skal også til at gøre vinterklar, fortæller Martin Hansen. 


Det er vigtigt at sørge for at båden, og her specielt bådmotoren bliver gjort vinterklar efter en sæson med masser af sejltimer.

– Vi har stor erfaring indenfor det marine område med indenbordsmotorer samt påhængsmotorer både hvad angår vinterklargøring og service og med vores kørende værksted kan vi yde den perfekte service overalt i det sønderjyske og sydjyske område, og samtidig så har vi den store fordel, at Sydjysk Marineservice samarbejder med Aabenraa Cylinderservice og vi derfor har mulighed for at kunne udføre større opgaver i form af eks. motorrenoveringer af enhver art.

Be the first to comment on "Aabenraa: – Så er det tid for vinterklargøring af bådmotorer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*