Aabenraa: Oplev Queen Machine – endnu en fredag med 3 koncerter på én aften


Mere end 800 koncertglade mennesker købte billet til den første sommerkoncert med 3
koncerter på én aften.

Aabenraa Live glæder sig derfor over at kunne præsentere endnu en aften med 3 koncerter på én aften. Oplev QUEEN MACHINE, LUFTENS HELTE OG PERNILLA ANDERSSON fredag den 3. juni i Arena Aabenraa. Dørene åbner kl. 17.30 sammen med madboderne og baren, og den første kunstner går på scenen kl. 18.30.

Den første på scenen fredag d. 3. juni er en af Sveriges stærkeste kvindelige artister Pernilla Andersson, som for nyligt udgav albummet ”Samma dag som Elvis” med sangen “Weatherman”. Pernilla skriver, producerer, spiller klaver og guitar. Med sig på scenen har hun guitaristen Fredrik Rönnkvist. Pernilla Andersson er relativt ukendt i Danmark, men i sit hjemland Sverige trækker hun store publikummer til sine koncerter. Med et musikalsk afsæt i den skånske muld har Pernilla Andersson udviklet en unik stil.
De næste på scenen er LUFTENS HELTE, som er kendte for at levere en fest uden lige, når de 19 musikere fyrer op under publikum. Find dine vildeste dansesko frem, varm stemmen godt op og tag dine bedste venner under armen – når først musikken fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Herkules og Mulan lyder, kan du ikke stå stille. Bandet består af et væld af forskellige instrumenter, som tilsammen giver den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.
Og til at runde aftenen af med et brag kommer Queen Machine på scenen. I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.
”Jeg glæder mig over, at der er opbakning til den første sommerkoncert i maj og jeg er slet ikke i tvivl om, at stemningen til den næste sommerkoncert med Pernilla Andersson, Luftens Helte og Queen Machine i juni også bliver et brag af en fest. En masse god musik som folk kan synge med på og danse til, hvis de har lyst, krydret med stemningen af festival og fællesskab,” siger Morten Vilhelm, Chef for Aabenraa Live.

Køb billet til koncerten for blot 350 kr. via www.aabenraalive.dk

Kilde: Aabenraa Live