Aabenraa Bibliotek: Mød ex’erne på biblioteket

Sarah, Ellen og Oliver er alle fra Aabenraa og deltager i årets udgave af realityprogrammet “Ex on the Beach”. På Aabenraa Bibliotek fortæller de om overvejelserne og oplevelserne før, under og efter optagelserne. Pressefoto

Sarah, Ellen og Oliver fra den nye sæson af “Ex on the Beach” gæster tirsdag d. 24. maj Aabenraa Bibliotek og giver et nuanceret billede af reality-tv anno 2022. Hvorfor er de tre med i programmet, og hvilke tanker, de har gjort sig inden, under og efter optagelserne.

Sarah, Ellen og Oliver er alle fra Aabenraa. Og så er de alle tre med i årets “Ex on the Beach”, som lige nu vises på Kanal 4 og Discovery+.

“Ex on the Beach” er et realityprogram, hvor otte singler indlogerer sig i en villa i Caribien, klar til at feste, flirte og nyde livet. Herefter dukker ekskærester løbende op, mens man nyder solen med sin nye flirt på en bountystrand.

– Målet med aftenen er, at vi bliver klogere på livet i rampelyset og opmærksomheden på de sociale medier. Det er noget, der er stor fokus på lige nu, hvor unge lægger fotos af sig selv op på de sociale medier, forklarer Pernille Hede Moody Jensen, der e kulturformidler ved Aabenraa Biblioteker & Kulturhuse.

Hvilke tanker deltagerne gjort sig om at optræde i primetime-tv i bikini og badebukser. Hvordan er det, at være et kendt ansigt, når man om søndagen skal i det lokale supermarked?

Kommer der kun søde eller også mindre søde beskeder på de sociale medier? Hvad sker der, hvis bedsteforældrene ser med?

Og hvad med fremtiden, når syvende sæson af programmet er sendt, og nye eks’er er flyttet ind i rampelyset?

Det er spørgsmål, du kan få svar på, når Sarah, Ellen og Oliver kommer på besøg på Aabenraa Bibliotek.

Deltagerne får før, under og efter hjælp af tilrettelæggerne bag programmet; både til, hvordan man håndterer de sociale medier, men også hjælp af psykologer, der kan rette tankerne ud.

Under oplægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Sarah, Ellen og Oliver.

Kilde: Aabenraa Bibliotekerne