For 8. gang viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver.
Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus.
Der vil være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.
I år igen bliver der mulighed for at komme i madværkstedet sammen med de dygtige madhåndværkere Mads, Søren og Keld.
Madværkstedet giver alle en mulighed for at skabe nærværende, inddragende og lærerige madaktiviteter
med fokus på gode lokale råvarer, tilberedningsmetoder og grundsmage.
Faciliteter, råvarer og kokke samt service stilles gratis til rådighed.
Deltagere
Ellum Biavl, Sønderjysk Honning
Klimakøkken ved Danutha Ehlers
Køkkenchef Steffen Snitgaard
Naturvejledere Hans og Bo Tonnesen
Trio Jazz
Dagens Program
10.00 Åbning ved Henrik Frandsen, MF (M)
10.10 – 17.00 Pladsens boder holder åbent
10.15 – 12.00 Blues i gården ved Max Wolf Duo
10.30 Byvandring med “Højer byvandringer” Varighed ca. 75. Minutter
10.30 – 16.30 Hestevognstur, afgang fra Vandtårnet klokken hel og halv
11.00 Guidet tur i Marsken, Grøn stisløjfe (4,5 km) Varighed ca. 2 timer
11.00 – 17.00 Workshop – Madværkstedet – sidste holdstart kl. 15.30
12.00 – 15.00 Trio-Jazz underholder med gamle jazz-standarder i spiseteltet
12.00 – 15.00 Workshop – Klimakøkken ved Danutha Ehlers fra Folkets Have
13.00 – 14.00 Talk – Mad og Monopolet – klima og fødevare-dilemmaer ved Løgumkloster Højskole
13.00 – 15.00 Lammemenu ved Køkkenchef Steffen Snitgaard
15.00 – 17.00 Koncert med Kasper Buch
17.00 Tak for år. Vi ses igen lørdag den 20. september 2025