Smag På Marsken i Højer i dag lørdag den 21. september 2024 – se dagens program og deltagerlisten her

Masker i Marsken deltager også i årets Smag på Marsken i Højer lørdag den 21. september 2024.. Foto: Erik Egvad Petersen - www.sydnyt.dk.

For 8. gang viser lokale fødevareproducenter deres specialprodukter frem, både med salg og smagsprøver.

Her mødes forbrugere, producenter og interesseorganisationer med marskens gode mad i fokus.

Der vil være mulighed for at se slagtning af lam og få smagen af det gode marsklam.

I år igen bliver der mulighed for at komme i madværkstedet sammen med de dygtige madhåndværkere Mads, Søren og Keld.

Madværkstedet giver alle en mulighed for at skabe nærværende, inddragende og lærerige madaktiviteter

med fokus på gode lokale råvarer, tilberedningsmetoder og grundsmage. 

Faciliteter, råvarer og kokke samt service stilles gratis til rådighed.

Deltagere

Agerskov Brændevinslaug

Backenholzer Hofkäserei

Bådfolk ved Vidåen

Digebageren

DLG Sydjylland, Højer

Ellum Biavl, Sønderjysk Honning

Fylla Chokolade

Højer Byudvikling

Højer Pølser

Højer Vandtårn

Høstkassen

Ilsøegaard

Jernved Mejeri

Johannes Kaffebar

Kasper Buch

Kisbæk Slagter

Klimakøkken ved Danutha Ehlers 

Køkkenchef Steffen Snitgaard

Masker i Marsken

Max Wolf Duo

Moselykke

Nationalpark Vadehavet

Naturcenter Tønnisgård

Naturmælk

Natura 2000

Naturstyrelsen

Naturvejledere Hans og Bo Tonnesen

Norlyk Distillery

Peders Fisk

Ribe Bryghus

Rømø Rejer

Slusen Højer

Sammen – Tønder Marked

Sørensens Fristelser

Tarp Bryggeri

Trio Jazz

Vadehavs Spirits

Vadehavsøsters

Vestslesvigsk Bryghus

Vibegaard

Villebøl Delikatesser

Visit Sønderjylland

Vores Marsk

Åens Fjerkræ

Dagens Program

10.00    Åbning ved Henrik Frandsen, MF (M)

10.10 – 17.00  Pladsens boder holder åbent

10.15 – 12.00  Blues i gården ved Max Wolf Duo

10.30    Byvandring med “Højer byvandringer” Varighed ca. 75. Minutter

10.30 – 16.30  Hestevognstur, afgang fra Vandtårnet klokken hel og halv

11.00    Guidet tur i Marsken, Grøn stisløjfe (4,5 km) Varighed ca. 2 timer

11.00 – 17.00  Workshop – Madværkstedet – sidste holdstart kl. 15.30

12.00 – 15.00  Trio-Jazz underholder med gamle jazz-standarder i spiseteltet

12.00 – 15.00  Workshop – Klimakøkken ved Danutha Ehlers fra Folkets Have

13.00 – 14.00  Talk – Mad og Monopolet – klima og fødevare-dilemmaer ved Løgumkloster Højskole 

13.00 – 15.00  Lammemenu ved Køkkenchef Steffen Snitgaard

15.00 – 17.00  Koncert med Kasper Buch

17.00    Tak for år.  Vi ses igen lørdag den 20. september 2025